Toppen glad :D,


Underbart väder verkligen schteeek :D

Jönköping .,

Toppen väder är det här nere :D gutt som fean, sitter nu och steeeker i solen med Jocke. Challe jobbar så det blev att spendera lite tid med honom (: spelade Gh på morron, så kul när man är så jävla bra som jag är. Expert för min del och easy för Jocke, hahah
Vid 4 kommer Challe hem igen och då blir det mys, ska nog åka och hälsa på Peter också och snacka om i morgon då det är ssm. och ikväll blir det att dra till Jocke och lina, spela bowling, Gh och dricka rödtjut :D Gott !

I går när man kom ner så kom challe och hämtade mig på station. Drog till donken dirr och käkade och efter de hem till henne och packa upp. Eva kom, så vi drack kaffe och snackade en jävla massa skit ! Gick och lade oss efter en hetsig dag, satte på Tumbstone. Låg och checkade på den tills båda somna ! :P

Finns på mobilen (mp)
pusspusss


2 dagar kvar .,

då är det bara två dagar kvar tills man drar från skiten ! i går blev det att grilla hos mimmi, becka, danne,samuel och albin kom ett tag och hälsade på (: skoj! När alla dom hade dragit fick vi åka och lämna cigg till tilda som va på fest, så de blev en liten åktur ! Senare på kvällen blev det att dra till albin, anton och david. Satt och pratade lite och checkade zombie strippers.

När man vaknade i morse så hade jag världens huvve värk, kändes som att de skulle sprängas helt seriöst ! Skumt . drog hem vid 12 och i dag har man bara legat och myst i soffan med film, täcke och kudde :D Slapp dag kan man väl säga ;).

Nu är även biljetten till jönköping bokad och man åker på tisdag klockan 15,40 från mjölby recesentrum. Fan va man har sett fram emot detta. sjukt kul ska de bli och bilder lär det komma de lovar jag ,.

pusss

grillkväll ´,

i kväll blir det grillning med mimmi och albin (: under dagen har det inte hänt mycket, har övningskört lite och kollat på brosan och pappa när dom har åkt å-racet .

hör av er :*
pusss

Tränings dax,

Dagarna går och man lever och det är nu man börjar leva livet.
Idag har man tillbringar dagen med mimmi, tilda, ebba och matte. Vid 6 drog man på träning och den slutade 8. Kom hem för ett tag sen från mimmi och tilda, har suttit och pratat lite och käkat körsbär :D Gott ! 

nu sitter man här och bara längtar tills det blir tisdag. Ska ju till jönköping och röja då! Hälsa på challe och Eva en sväng. blir kvar där tills söndag! Ska även på svenska schäferhunds mästerskapet (: dom ville att jag skulle hjälpa till och tävla deras hundar , kul kul ! 

Mer information kommer. 
ps: killar är bara skit. krossar bara ens förhoppningar "/ för dom är det love is a name, fuck is a game. skip the name and play the game !  


Same shit diffrent names,

Blev nästan en repris från igår.
Va med mamma och Alexander in till Motala, han skulle ta bort tandställningen och så hälsade vi på mormor. Shiit, vilka fina tänder ungen fick då. Ge mig :)! Kom hem vid 12 och då blev de en film. Somnade självklart (som vanligt) och vaknade vid 5. mimmi kom och hämtade mig, hänkade på och kollade på träningen som va i motionsgårn. Kul att träffa alla igen, har inte blivit så mycket träna nu för tiden. Har ju annat att pyssla med ;). haha

Va även och hämtade Ebba i tranås, hon hade bråkat med sin pojkvän "/. Efter de blev det hem till mimmi och tilda, satt och snackade gammla minnen och shit ! :P och nu sitter man här igen !

PUSSS / j


Cha cha ,

Drog till Mimmi vid halv 4, vid 5 blev det att möta Sofie och Emma på stationen. Pratade lite, yrade bara runt helt enkelt ^^ på vägen hem blev det att dra in på affären och köpa grejer till grillningen. Drog hem till Mimmi igen, grillade, käkade och sedan drog vi en sväng med bilen. Hämtade bla tilda i deras sommarstuga ute i skogen typ :P haha men mysigt va de !

Där har ni dagen sammanfattad ;) orkar inte skriva mera. Trött och sliten efter en tuff dag ! hehe ´
har fastnat här nu efter om och men. Kollade på CSI nyss och snart blir det sängen. ska upp tidigt i morgon:/ ska hänka på brosan till motala. Ska ta bort tandställningen så ska passa på att övningsköra in. Måste ju börja ta tag i allt de där med körkortet nu. Börjar dra ihop sig!

Pusss på er . häng i ! <3

bästa kusinen,<3

Saknar kusinen en massa med, evigheter sen man träffade henne "/ måste ta tag i detta nu gumman. <3
prata minnen och om alla nyheter ;). Love ya <3 


...

Kan det bli bättre eller ?  allt bara skiter sig, tur att det finns stunder då man verkligen kan släppa allt.
Vaknade halv 3 idag, blev en sen natt med film tittande. Gjorde iordning mig och drog sedan till Sofie, det behövdes verkligen. Där har ni tjejen som kan göra en happie :D<3 Kom hem för ett tag sen, pratade med Erika på telefon ett tag och nu sitter man utslagen vid tv:n.

Tycker om dig, hoppas du vet de? när jag såg dig första gången pirrade i hela magen(A) när jag kände din luft komma med vinden, den likten är bättre än 1000 rosor.. den får mig att tänka på dig dag som natt ! Ditt leende går att dö för, de gör mig varm, lycklig och glad. Inte en känsla man känner varje dag precis.

Ha´t bäst. (K)

Chill, (:

blev aldrig att man drog till ödesög, ändrade planer där. Stannade hemma och tog de lugnt torsdagen och igår blev det att umgås med Emma, Andy och Crippe. Va hos Emma ett tag först, käkade och pratade. Tvättade även hennes häst där för hon skulle tävla i dag. Gick riktigt bra för henne , även hon själv blev nöjd och de är ju kors i taket ! Aja, nog om de. Senare på kvällen drog jag och Andy hem till mig. Kollade på film och myste, blev att checka death race och 21. Ruggigt bra filmer (: Efter de sova .

I dag är det lördag och Andy drog hem vid ett tiden. Känns så tomt nu :( <3
har blivit att chillat hela dagen och spenderat den mesta tiden framför datorn och tv:n. Nu sitter man här med brosan och hans kompis Casper. Gullunge dedära ^^ . Snart blir det att käka tacos som är gjord i ugnen, de gillar vi !
Ni här inga bra filmtips att ge ? skulle behöva de nu när man inte har något annat för sig om dagarna. Fick ju inget sommarjobb heller så jag kan ju inte rulla in några pengar på kontot. Seegt ! men men , tur att man har mamma och pappa som kan försörja en ;) hahah

Puss på er , hoppas att ni fortfarande hänger i och läser bloggen !

Ödesög here i come ,

Vaknade klockan ett av att mobilen ringde, sen kunde jag inte somna om. Ringde Erika när jag hade klätt på mig och så. Pratade lite om hur jag skulle kunna komma till ödesög. Man kan ju ta bussen in men då måste jag ju åka till mjölby först och se orkar jag fean inte, LAT jo jag vet ;). Men nu har det kanske löst sig ändå, viktor kanske kommer och hämtar mig, snäll pojke är han !

Nu blir det nog att hoppa in i duschen med musiken på på max. Efter blir de att fixa sig, smink och allt sådant ^^. Ibland är det rätt kul att fixa iordning sig, helst om man blir nöjd.

Förövrigt är livet toppen, inget att klaga över och det är riktigt nice.

Denna bruden ska man nog till ikväll, fylle kort. Haha <3

Vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån men bloggar då. Så ni får veta vad det är som händer, ;)
Puss på er :*<3

Bilder från helgen , (:


Pojkarna i gummibåten, Palle och Andy :)

Förlovningsringarna dom är gjorda av pussblommorna, och sen emma som tog en pizze paus ;D hahah

Åsa med Blonie, LA:1 med 74 %. Så duktiga :)

Chill dagar :* ,

Under måndagen hände det ingenting verkligen. Det blev bara att gå upp från sängen, ta med sig täcket och slänga sig i soffan med film och godis. MYS :)

idag är det tisdag. Det har väl inte hänt så mycket mer i dag, hjälpte mamma och städa lite på förmiddagen och så var man ute och gick med vovven. Han måste få röra på sig han med ! igentligen orkade jag inte men tyckte så synd om han, när man fick se hans ynkliga blick va det kört kan jag ju säga ;) så sööt.
Gick med han en sväng, så när man kom stog det pizza på bordet . GOTT!

Jusste, övningskörde ju också. Riktigt bra gick det, att få körkortet kommer nog gå fort men man ska ju inte söga för mycket. Träffade Emma en stund nu på eftermiddagen, pratade lite och så. Mycket som har hänt nu på siståne :S men det löste sig tillslut.

Nu sitter man här framför datorn och nördar med täcket om sig, Kallt :/ Lyssnar på spotify och fixar med alla sidor som man angagerar sig i ! :) Blir nog att slå på en film sen.

Pusss på er :*
hadet bäst. Ciaooo


Life ain easy babes ´,

Söndag då, och man är allmänt jäkla seeeg. Inte så konstigt kanske om man tänker på hur gårdagen blev :P
folket drog hem vid 12 och då blev det för mig och Emma och börja städa. Tog inte så låmg tid som vi hade trott. Skönt de.

På eftermiddagen hängde vi med Åsa (emmas mamma) på dressyrtävling. Svin kallt va de att bara stå och kolla på. Regnade en massa :( men det gick TOPPEN bra för åsa. Hon red LA:1 och vann även den klassen. 74% fick hon. Grattis till henne :). Kom hem halv 10, och då blev det att dra av sig alla blöta kläder och hoppa in i en varm dusch.
Mamma och pappa hade hyrt några filmer så kvällen blev att spenderas framför tv:n. Somnade även där ;D hahah

Jag hoppas att ni hänger kvar och läser bloggen :)
See ya peoples :*<3

Chill kväll med folk ,

Då va det lördag och livet är toppen, vaknade upp av att Emma frågade om jag skulle med ut och kolla på när hon red. Sket i de, man ligger ju hellre kvar i sängen och sover lixom ;). Eller ?
Hon kom in vid 12 och tvingade upp mig, så de blev att man gick upp, fixade sig, käkade frukost och drog in till Boxholm. Åkte hem till mig för jag va tvungen att hämta saker till eftermiddagen/kvällen. Fixade de och drog sedan hem till Emma igen, smikade oss och grejade.

Vid 4 kom Andy och Palle, dom badade och åkte gummibåt. och knäppte självklart en bärs ;) . Vid 5, halv 6 kom även Crippe och Danell. drog ner till åstugan. Satt där, drack lite och grillade. Riktigt mysigt faktiskt ! Emma och jag tog en sväng med båten, hittade ett par nya blommor som vi döpte till puss blommor. Under den romantiska båtturen blev det även att vi förlovade oss. Så nu är vi snart gifta ;)<3 Hahaha..

Kvällen blev sjukt nice, lite segt i början kanske men när man får lite i sej blir allt toppen kul. Grabbarna hade kul iaf, undra vad de kan bero på ;) ?
Tack för allt . . <3

Då va det helg , Sköönt !

helgen har verkligen varit toppen, inte fredagen då kanske. Va hemma ensam på förmiddagen för resten av familjen skulle åka å-race. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde vara hemma och sola och chilla lite. Alltid skönt att vara ensam hemma ! Dom drog vid 12, sen ringde grannen och frågade om jag inte ville komma och prata lite så drog dit en sväng. När man kom dit blev det att man stod ute och snackade lite allmänt så, men så helt plötsligt började jag må skit dåligt, det svartnade för ögonen och jag kunde inte se frammåt :/ Blev yr och gick vingligt enligt henne, och sen efter ett tag vaknar jag upp och märker att jag ligger på golvet . Hade alltså svimmat där på backen. Skit läsktigt va de, för jag kommer inte ihåg någonting :S Aja, så kan det gå om man inte dricker tillräckligt med vatten ! Så ett tips: DRICK MASSA VATTEN om solen steeeker .

På kvällen blev allt bra igen, drog till Emma när hon hade slutat. Kom till henne vid 7 ungefär. Blev att snacka en massa och sedan planera lördagen :) Blev en slapp kväll med film och en massa mys ! 
Älskar dig gumman,. SOMMAREN 2009 ska bli våran sommar. <3


Bilder från helgen , (:

Har varit lite seg med att lägga in bilder här tycker jag men här kommer det lite bilder från helgen iaf :) titta och njut !


Shopping dag i Linköping,

I dag blev det en shopping dag med Emma och Christoffer i Linköping. Hittade en massa fint, bla en klocka, underkläder, smink m.m.
För Emma blev det nästan samma saker förutom att hon köpte en jeans kjol med. Hämade mig med underkläderna gjorde hon ;).
Träffade även på Dennis och Sofie en stund, satt och pratade lite. Innan vi drog hem stötte vi på Emanuel och hans kompisar, stod även där och pratade ett tag tills vi upptäckte att klockan var 20 över 8. (tåget gick halv 9) Så det blev att vi fick springa som idioter men som tur är hann vi även. Så när vi satte oss på tåget kände vi oss inte så fresha, lukade svett.. Mysigt ! hahah

Nu sitter man hemma och chillar, nice ! Blev att man bänkade sig framför datorn dirr. Måste ju sköta bloggen och en massa andra saker. Ska lägga mig i soffan snart och slå på en film .
I morgon blir det liseberg med familjen :) mys<3

tack för en toppen dag, sjukt bra blev den. Måste vi göra om snart igen ! :)
ps: tog en toppen fin bild på Emma och christoffer. checka !


RSS 2.0