Chill, (:

blev aldrig att man drog till ödesög, ändrade planer där. Stannade hemma och tog de lugnt torsdagen och igår blev det att umgås med Emma, Andy och Crippe. Va hos Emma ett tag först, käkade och pratade. Tvättade även hennes häst där för hon skulle tävla i dag. Gick riktigt bra för henne , även hon själv blev nöjd och de är ju kors i taket ! Aja, nog om de. Senare på kvällen drog jag och Andy hem till mig. Kollade på film och myste, blev att checka death race och 21. Ruggigt bra filmer (: Efter de sova .

I dag är det lördag och Andy drog hem vid ett tiden. Känns så tomt nu :( <3
har blivit att chillat hela dagen och spenderat den mesta tiden framför datorn och tv:n. Nu sitter man här med brosan och hans kompis Casper. Gullunge dedära ^^ . Snart blir det att käka tacos som är gjord i ugnen, de gillar vi !
Ni här inga bra filmtips att ge ? skulle behöva de nu när man inte har något annat för sig om dagarna. Fick ju inget sommarjobb heller så jag kan ju inte rulla in några pengar på kontot. Seegt ! men men , tur att man har mamma och pappa som kan försörja en ;) hahah

Puss på er , hoppas att ni fortfarande hänger i och läser bloggen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0