Chilla base, ,

I dag har det varit riktigt lugnt, i går kväll kunde jag och tilda inte somna så vid halv 4 var vi ute och gick för att möta Paulina :) Skönt att prata med någon som fattar hur är . Vi satte oss på någon bänk i "city" och tog en cigg. Det kom ett par och gick, dom gick in vid idrottsbanan är och sen såg vi dom inte mer. Utan bara att det var något som rörde sig. Efter ett tag när vi har suttit där så skriker en röst TIILLDA, SKA DET BLI DU OCH JAG I KVÄLL... hon blir livrädd för att några dagar innan detta så hade hon fått ett sms där det stod : - gå inte ut i natt för då blir det våldtäckt. Det stog bara att sms et var från "jokern" . Hon kollade i sin telefonbok på mobilen om hon hade en kontakt som hette så men det hade hon inte så förmodligen så var sms et skickat från internet och då kan man inte kolla upp nummret .

Aja , hon blev skit skraj. Efter ett tag ser vi dom skijas åt och tjejen knäppa sina byxor. Hmm , så man kan ju undra vad som hade hänt där :P hahah
Det hände inget mer speciellt den kvällen/natten, tilda och jag drog hem till henne och paulina hem till sig. La oss och kollade på sämsta filmen fucking åmål.

See ya , ciaoo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0